Üzenőfal

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#11 - Kriszti2015.04.14. 22:38

A felfújható nagy csúszdán illene már megjavítani a több hónapja kiszakadt anyagot, a gyerekeknek huzatot kap a füle, úgy süvít belőle a levegő. Plusz kicsit a takarításon is lehetne dolgozni. Üdvözlet

#10 - Timike2013.12.21. 21:58

Jó estét!
Azt szeretném kérdezni, hogy gyerekfelügyelést vállalnak-e egy éves a fiam, vagy 14éves kisérővel maradhatnak-e?

#9 - Balog Gáborné2013.09.10. 21:11

Azt szeretném megkérdezni,hogy az Október.10-i kippkopp és a hónapok című előadásra kell e előre foglalni jegyet?
Balog Gáborné

#8 - K.Sándor2013.04.24. 11:08

Szép Napot!
Figyelmetlen voltam,látom már megvan hirdetve a tábor!
Üdv:K.Sándor

#7 - Kalász Sándor2013.04.24. 11:04

Szép Napot!
Kérdésem:nyáron lesznek tematikus táborok(angol)?ha igen időpontok már körvonalazódtak?
Köszönettel:K.Sándor

#6 - kis zsuzsana2013.03.31. 12:48

sziasztok! nagyon jol érezték magukat a gyerekek szombaton,föleg a Kislány Bogika! :) majd még találkozunk remélem! szép napot nektek! :)

#5 - kis zsuzsana2013.03.27. 10:00

Sziasztok érdeklödennék hogy husvét hétföjén nyitva vagytok e?!

#4 - Kippkopp Játszóház2013.03.18. 13:15

Kedves Sz. Virág!

Köszönjük az észrevételt és elnézést kérünk a kellemetlenségért!


Üdvözlettel:
Kippkopp Játszóház Csapata

#3 - Sz.Virág2013.02.09. 21:32

Kedves vezetőség!

Mi visszajáró vendégek vagyunk mindig jól érezzük magunkat, főleg a gyermekeim, ám a mai nap folyamán kellemetlen tapasztalatom volt ott álltam a pultnál a személyzet egyik tagja aki a pultban ült a gyermekeivel foglalkozott(nem ez az első) míg a másik fiatal kis hölgy rohangált a kávégép és a péntárgép között. Én megértem,hogy családias hangulat és nem is szeretnék bele szólni,
azzal sincs semmi baj, hogy az alkalmazott gyermekeik bent vannak, de véleményem szerint a munkahelyen nekem mint "vevőnek, fogyasztónak" kéne elsőbbségben részesülnöm. Ettöl függetlenül továbbra is ide járunk.

Tisztelettel: Sz.Virág

#2 - Gergye Brigitta2012.10.18. 12:34

Eddig saját szervezésben nem, de meghívottként volt alkalmunk több játszóházi születésnapon részt venni. Valljuk be, ezek a bulik sokszor sablonosak, a személyzet enyhe kifejezéssel élve is savanyú és unott. A KIPPKOPP-ban ez nem így volt! Ezt szeretném az alábbiak alapján minden idelátogató érdeklődővel megosztani.

Először vacilláltunk. Otthon vagy itt? Milyen hangulatú lesz így a buli? Ezúton tudatjuk nagyon jól éreztük magunkat. Olyannyira, hogy a meghívott aprónép közül többen úgy vélték, ez volt a legjobb játszóházas buli, amin valaha jártak. Egy kisbarátunk később még rajzot is küldött nekünk a történtekről. Azon túl, hogy otthon sem előtte, sem utána nem szükséges takarítani :-), itt még a szülőkkel való beszélgetésre is jutott időm. Nem nekem kellett az időt beosztani, a gyerkőcöket evéshez-iváshoz terelgetni.

A KIPPKOPP előnyei más korábban tapasztalt játszóházi születésnapi bulikkal szemben:
1.)Családias hangulat. Mi nem hívtuk meg az egész óvodát, inkább csak a fiúnk néhány barátját és uncsitesóit. Így viszont az otthoni szervezéshez hasonlóan, velünk voltak a szüleik, tehát a családunk barátai. A pizzából jutott nekik is. Kicsit olyan volt, mintha otthonról áthoztuk volna ide a bulit.
2.)Szülők és gyerekeik „szeparáltan” mégis egy térben vannak. Beszélgetés közben is rájuk lehetett látni. (Nem mindenhol van ez így.)
3.)Hozhattuk a saját dekorációnkat és zenénket, még a lufikat is. Kalóz-buliban gondolkodtunk. Era nyomban le is csapott az asztali dekorációnak szánt műanyag pénzérméinkre. Nem hagyta „veszendőbe menni”őket. Egy pillanat alatt kincskereső játék ötletét vázolta fel. A gyerekek nagyon élvezték, én csak tátottam a számat, ők pedig az így megszerzett zsákmányt hazavihették. (Valamilyen téma akár csak a terítésben, egy kincskereső játék vagy egy kis búcsúajándék a dekorációs lufik osztogatásával emlékezetessé fogja a meghívott gyerekek számára tenni ezt a bulit.)
4.)Tényleg profi szervezés: vendégváró szendvicsek (még kalóz zászló is volt rajta -köszönet a személyzetnek), pizza ízletes és időben érkezett, tortabontásnál-gyerekterelgetésnél tapasztalt és hathatós segítség. Mit segítség! Era egy az egyben, elejétől a végéig, a rendelkezésre álló időt praktikusan beosztva, levezényelte az egész bulit. Az általa kivitelezett arcfestésre is jutott idő. (Megjegyzem, volt annyira kedves és türelmes, hogy az egyik kisfiúnak az arcát lemosta, hogy kérésére új dolgot fessen neki.)

U.i.:
Kedves Kippkopp Csapat!
Köszönjük ezt a jól sikerült szülinapot!
KÜLÖN KÖSZÖNET ERÁNAK A VEZETŐÉG FELÉ!
Era plusz „szolgáltatásként” sok segítséget, ötletet, vidámságot vitt bele és annyi kedvességgel és türelemmel fordult a gyerekek felé, hogy a játszóházat másoknak is nyugodt szívvel ajánlani tudjuk. Mi még biztosan vissza fogunk hozzátok térni!

Roli&Sanyi&Brigi